Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisztelt Polgármester Úr,

2008.02.05
Tisztelt Polgármester Úr,
 
 
Alulírott Böröndi Lajos ezennel bejelentem, hogy a Flesch Károly Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói állására 2008. január 10-én délelőtt beadott pályázatomat visszavonom.
Indokaim a következők:
Az elmúlt évben sorozatosan értek méltatlan támadások a kormányzó frakció egyes tagjai részéről, amelyeket elviseltem ugyan, de jól kezelni nem tudtam. Három igazgatói ciklus után, az újabb pályáztatási eljárásban kizártak a pályázati eljárásból azon a címen, hogy végzettségem nem felel meg a törvényben előírtaknak. Ez utólag kiderült, hogy törvénysértő volt. Ennek ellenére elvállaltam az intézmény nonprofit kft-vé való átalakítását, mert tudtam, hogy az a város érdekeit szolgálja. Most, hogy az átalakítás jogilag a vége felé jár, s látszanak az eredmények, a tartalmi munka szívta el erőmet, gyakorlatilag szeptemberig az intézmény programjai szerződéses állapotba kerültek.
Közben nem volt időm átgondolni, hogy személyes sorsom hogyan alakul, az újabb pályáztatási procedúra újabb méltatlan helyzeteket produkált, mielőtt még döntésre került volna a sor. Nem kívánok megalázó helyzetbe kerülni, úgy gondolom, az elmúlt három évtized tevékenysége, amelyet külföldön és országosan is elismernek, olyan fedezet, amit nem kívánok kockára tenni.
Az utolsó csepp a pohárban határidőn belül beadott pályázatom hivatali sorsa volt.
Végiggondolva: nem hiszem hogy ilyen körülmények között jól tudnám végezni a munkámat, a bizalmatlanság és az ellenségeskedés sosem hatott rám építő jelleggel. S nem gondolom, hogy jót tesz a városnak.
Köszönöm eddigi bizalmát, barátságára ezentúl is számítok. Kérem döntésem tudomásulvételét.
 
 
Mosonmagyaróvár, 2008. január 23.
 
 
 
 
Tisztelettel:
 
 
Böröndi Lajos sk.
 

A mappában található képek előnézete Viktor

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Görcsöstomaj

(Mecik Béla y-al, 2008.11.21 21:30)

ó ez olyan szép mint 1 óda sajnálom a költö Bát h így kilépett a cégböl.Lajoskám Tomaj felé mikor jársz tettem félre 1 kancsó Bort jólfog jönni ha eposzt írunk