Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kakasherepörkölt (Kakastökepörkölt)

2008.05.22
Kakasherepörkölt (Kakastökepörkölt)
 
Hozzávalók: 60 dkg kakashere, 2 nagyobb fej hagyma, 3 ek. olaj, 2 púpozott kanál pirospaprika, 2 gerezd foghagyma, só, kevés lecsó. Ez utóbbi helyett friss feldarabolt paradicsom és zöldpaprika is megteszi. (Kakukkfűvel is ízesíthető.)
 
A kakasherét megtisztítom, az apróra vágott hagymát megdinsztelem, rászóróm a pirospaprikát és a kakasheréket. Rövid idő múlva sózom, majd főzöm. Beleteszem a lecsót, illetve a paprikát és paradicsomot. Kevés folyadékkal pótolom az elpárolgottat. Nokedlivel tört krumplival, hagymás krumplival találom.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.